Sección Sindical Bomberos Forestales Comisiones Obreras del País Valenciano | Mayo de 2017

Cabecera PV

Síguenos en Twitter

UBE-CCOO-PV

@UBE_CCOO

Canal d'informació sobre totes aquelles qüestions tant laborals com operatives del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana.

#BBFF EN LLUITA. NO HAY TREGUA.

lunes, febrero 24, 2014

Preguntas Parlamentarias Esquerra Unida.

Dimecres, 26.2.2014 00h00

EU atribueix a la manca de personal l’ús de les brigades de la Diputació per a l’extinció d’incendis


Comentaris Comenta-ho     
      
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós





Etiquetes
EUPV

Lluís Torró denuncia que el Consell hagué de recórrer en l’últim incendi de la Calderona a aquestes brigades

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha demanat explicacions al conseller de Governació, Serafin Castellano, sobre la manca de personal evident de Primera Intervenció en l’extinció dels últims incendis declarats al País Valencià. “Les brigades de la Diputació han hagut de ser utilitzades com a servei essencial, quan aquestes són de segona intervenció, segons dicta la llei 13/2010, del 23 de novembre de la Generalitat, de Protecció Civil i Gestió d’Emergències. Això demostra la manca de personal existent” critica.

Torró ha demanat explicacions al conseller de Governació sobre aquests fets. “És incomprensible la manca de recursos humans, que fa que les brigades de segona filera estiguen lluitant contra el foc en primera línia, amb el greu risc per a la integritat física que això suposa per a aquest personal que no està destinat a aquesta tasca, ja que la seua formació, així com l’avaluació de riscos, esta adreçada a la segona intervenció i no la primera”,  adverteix.

Esquerra Unida acusa al Consell de “portar la tisora fins l’última conseqüència que és la retallada, la qual cosa suposa una irresponsabilitat tremenda, tenint en compte que estem parlant dels recursos que s’empren per apagar els incendis forestals”.

Fuente. Esquerra Unida País Valencià


No hay comentarios: